13:59 Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Απάντηση Τσιάρα στην Κουμουνδούρου: Με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ καταργήθηκε η προστασία της πρώτης κατοικίας από τον Φεβρουάριο του 2019

Απάντηση Τσιάρα στην Κουμουνδούρου: Με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ καταργήθηκε η προστασία της πρώτης κατοικίας από τον Φεβρουάριο του 2019

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που ισχυρίστηκε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας παραδέχτηκε ότι η ΝΔ κατήργησε την προστασία πρώτης κατοικίας, δίνει ο ίδιος ο υπουργός.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο κ. Τσιάρας:

«Η κυρία Γεροβασίλη είτε δεν κατάλαβε τι ψήφισε με τον Νόμο του ΣΥΡΙΖΑ που κατήργησε την προστασία πρώτης κατοικίας είτε, πολύ χειρότερα, παριστάνει πως δεν κατάλαβε, παρασύροντας το κόμμα της σε μια δήλωση που επιχειρεί να διαστρεβλώσει πλήρως την πραγματικότητα. Επαναλαμβάνω λοιπόν για να είναι ξεκάθαρο προς όλους: Με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ καταργήθηκε η προστασία της πρώτης κατοικίας από τον Φεβρουάριο του 2019».

Ο κ. Τσιάρας στη δήλωσή του σημειώνει ότι «η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θέσπισε νέα εργαλεία και πρόσθετες δυνατότητες προστασίας της πρώτης κατοικίας και αναστολής πλειστηριασμών για την ιδιαίτερα ευαίσθητη κοινωνική ομάδα των ευάλωτων οφειλετών» και τονίζει ότι «με απόφαση αυτής της κυβέρνησης ανεστάλησαν όλοι οι πλειστηριασμοί, προστατεύοντας τον σύνολο των δανειοληπτών, καθ’ όλη τη διάρκεια του lockdown λόγω της πανδημίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η κυβέρνηση κατάργησε την προστασία της πρώτης κατοικίας»

Μητσοτάκης από το Περιστέρι: “Ο λαός θα πιστέψει στο όραμα μας για μια καλύτερη Ελλάδα”

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας