19:31 Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος: Ψάχνει για μαύρο χρήμα το κόμμα του Βελόπουλου

Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος:  Ψάχνει για μαύρο χρήμα το κόμμα του Βελόπουλου

Ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, διέταξε έρευνα για όσα καταγγέλλονται για το κόμμα «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ειδικότερα, ο επικεφαλής της Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης διέταξε έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις για τα καταγγελλόμενα σχετικά με τα όσα φέρεται να γίνονται στο κόμμα «Ελληνική Λύση».

Κατά συνέπεια, θα ερευνηθούν οι καταγγέλλοντες όσο και οι καταγγελλόμενοι βουλευτές, κ.λπ., δηλαδή ο κ. Βελόπουλος και οι βουλευτές του κόμματος τους, για το εάν έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις και ειδικότερα θα ερευνηθούν για το αν έχουν διαπράξει το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Όπως είναι γνωστό από στελέχη της «Ελληνικής Λύσης» έχουν κατατεθεί μηνύσεων κ.λπ., ενώ οι αποχωρήσαντες από το κόμμα βουλευτές Αντώνης Μυλωνάκης και Αικατερίνη Αλεξοπούλου κατήγγειλαν δημόσια ότι έδιναν στο κόμμα χρήματα 500 ευρώ το μήνα, χωρίς αποδείξεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καραϊβάζ: Πέντε κούτες η δικογραφία- Κατηγορούμενος και για τη δολοφονία πυγμάχου στο Γαλάτσι ο ένας εκ των δυο συλληφθέντων

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον ξυλοδαρμό 14χρονης από ανήλικες

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας