2:32 Κυριακή 19 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

ΑΤ Αγίων Αναργύρων: Με αναρρωτική άδεια ο αστυνομικός του "100" - "Αλληλοκαρφώνονται" οι αστυνομικοί

ΑΤ Αγίων Αναργύρων: Με αναρρωτική άδεια ο αστυνομικός του "100" - "Αλληλοκαρφώνονται" οι αστυνομικοί

Παράβαση καθήκοντος δείχνει η ΕΔΕ για τον τηλεφωνητή της Άμεσης Δράσης.

ΕΔΕ για τα όσα δεν έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος των Αγίων Αναργύρων αλλά και ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης που είπε στην Κυριακή ότι «τα περιπολικά δεν είναι ταξί» βρίσκονται οι έγγραφες εξηγήσεις των πέντε από τους έξι αστυνομικούς που ελέγχονται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης Action ο κάθε ένας από τους αστυνομικούς περιγράφει όσα έγιναν στο αστυνομικό τμήμα με παρόμοιο τρόπο όπως τα έχουν περιγράψει και στη δικογραφία που είχε γίνει για τη δολοφονία της 28χρονης κοπέλα αφήνοντας όμως ο καθένας ερωτήματα και αιχμές για τους υπόλοιπους.

Οι ερωτήσεις σχετίζονται με τον τρόπο που λειτούργησαν οι αστυνομικοί, ο καθένας προσπαθεί να δείξει ότι δεν έκανε λάθη και να τα ρίξει σε άλλον.

Αυτός που απομένει να υποβάλει το δικό του υπόμνημα με τις έγγραφες εξηγήσεις του είναι ο 27χρονος τηλεφωνητής, ο οποίος βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια στον τόπο καταγωγής του. Είναι εκείνος που είπε στην άτυχη Κυριακή ότι το “περιπολικό δεν είναι ταξί” και άκουγε σε ζωντανή σύνδεση την δολοφονία της. Έχουν σταλεί οι ερωτήσεις προς εκείνον και αναμένονται οι απαντήσεις του μέσω υπομνήματος προκειμένου να ολοκληρωθεί η Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 6χρονος μετά την παράσυρση του από ηλεκτρικό πατίνι

Κρήτη: Αστυνομικοί έσωσαν 74χρονη που έπαθε εγκεφαλικό και ήταν κλειδωμένη στο σπίτι

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας