10:35 Κυριακή 3 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Ε. Πλατανιώτη στο ΕΡΤNEWS: «Σκληρή δουλειά και never give up»

Ε. Πλατανιώτη στο ΕΡΤNEWS: «Σκληρή δουλειά και never give up»

Στη Ντόχα η Ευαγγελία Πλατανιώτη συστήθηκε στο ευρύ κοινό και έκανε γνωστό σε όλη την Ελλάδα το άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα, μετά την επιτυχία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, κρατώντας στα χέρια της το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στην Ντόχα και βρέθηκε καλεσμένη στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤNEWS.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη τόνισε πως η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς πολλών ετών. «Πρέπει να πιστεύεις σε αυτό, εγώ πίστευα και πριν τα καταφέρω, πίστευα ότι μπορώ να το κάνω», είπε. «Δεν σταμάτησα ποτέ να σκέφτομαι τον εαυτό μου εκεί ψηλά», πρόσθεσε και τόνισε πως η «δουλειά και η προσήλωση», έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια μίλησε και για το αν την αγχώνει το πώς θα κρατηθεί εκεί «ψηλά». «Πολλά χρόνια προσπαθώ να καταφέρω πράγματα, για εμένα πρώτα από όλα. Δεν θεωρώ ότι έχω να αποδείξω σε κάποιον κάτι. Στον εαυτό μου, αυτό που ήθελα να αποδείξω το έχω αποδείξει είτε με πανευρωπαϊκές διακρίσεις είτε ακόμα και στο παγκόσμιο που είχα όνειρό μου να κατακτήσω ένα μετάλλιο», είπε μεταξύ άλλων. «Ήθελα να κλείσω τον κύκλο μου ως χρυσή πρωταθλήτρια», εξήγησε.

Στους Ολυμπιακούς αγώνες μαζί με την Σοφία Μαλκογεώργου, η κ. Πλατανιώτη τόνισε πως: «Πρέπει να κάνουμε τη διαφορά για να ανέβουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Πάντοτε δουλεύουμε. Είμαστε επαγγελματίες, δίνουμε το 100 τοις εκατό, θα δουλέψουμε σκληρά για το Παρίσι».

«Οι αποτυχίες είναι περισσότερες από τις επιτυχίες»
«Θα ήθελα να πω στα νέα κορίτσια και αγόρια που θέλουν να πετύχουν κάτι και να κυνηγήσουν το όνειρό τους πως οι αποτυχίες είναι περισσότερες από τις επιτυχίες, επομένως το να μη τα παρατάμε είναι πολύ σημαντικό, αν αγαπάμε πραγματικά τους στόχους μας», ανέφερε η Ε. Πλατανιώτη.

«Σκληρή δουλειά και… never give up!», είπε κλείνοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Σπουδαία Πλατανιώτη, κατέκτησε το ασημένιο στο ελεύθερο πρόγραμμα και έγραψε ιστορία (βίντεο)

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στην Πλατανιώτη: «Μας έκανες όλους υπερήφανους»

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας