11:10 Κυριακή 3 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Εφορία - Φοροεπιδρομή στους Ελεύθερους Επαγγελματίες: Κανονικά σήμερα τα ταξί στην Αττική - Απεργούν αύριο και την Τετάρτη

Εφορία - Φοροεπιδρομή στους Ελεύθερους Επαγγελματίες: Κανονικά σήμερα τα ταξί στην Αττική - Απεργούν αύριο και την Τετάρτη

Απεργία ταξί: Κανονικά κυκλοφορούν σήμερα Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου

τα ταξί στο λεκανοπέδιο, ενώ στην υπόλοιπη χώρα έχουν κατέβει σε κυλιόμενες 48ωρες απεργίες έως και την Πέμπτη, αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Τα ταξί στην Αθήνα, θα απεργήσουν από αύριο Τρίτη και για 48 ώρες με τον ΣΑΤΑ να χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή του, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο ως « μια απροκάλυπτη πρόθεση εξόντωσης κάθε μορφής ατομικής επιχειρηματικότητας. Είναι ωμή δολοφονία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και των αξιών που υποτίθεται ότι παρέχει μια δημοκρατική χώρα στους πολίτες της».

 

Στην υπόλοιπη χώρα ωστόσο, τα ταξί απεργούν από σήμερα έως και την Πέμπτη με δύο 48ωρες κυλιόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων καλεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της χώρας να προβούν σε οποιαδήποτε κινητοποίηση κρίνουν απαραίτητη, πλέον της απεργίας. «Κανένα ταξί στο δρόμο, πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση ότι ο κλάδος μας καταστρέφεται» επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή της.


 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας