23:15 Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Γεωργιάδης σε πρόεδρο ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Και που σας βλέπω σας αποστρέφομαι

Γεωργιάδης σε πρόεδρο ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Και που σας βλέπω σας αποστρέφομαι

Άγρια κόντρα ξέσπασε στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπιώ” ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργο Αδαμίδη.

“Η μείωση της δυνητικής παραγωγής οφείλεται στην ανθελληνική απόφαση της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Είχαμε τη δυνατότητα να έχουμε δωρεάν δικαιώματα ρύπων για τα οποία τώρα ο κ. Σκρέκας λέει ότι ακριβαίνουν τον λιγνίτη, δεν ισχύει αυτό το πράγμα, έστω και με αυτή την ακρίβεια των δικαιωμάτων ρύπων, ο λιγνίτης σήμερα είναι πολύ πιο φτηνός από ότι είναι το φυσικό αέριο. Ο υπουργός είπε ότι το κόστος το μεταβλητό είναι 250 ευρώ, αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που υπάρχει, άρα οι λιγνιτικές μονάδες μπορούν να μειώσουν το κόστος ενέργειας στον καταναλωτή” είπε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


“Μπορείτε να μου πείτε ποια λιγνιτική μονάδα έκλεισε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη; Οι σάλτσες δεν μου αρέσουν, πείτε μου ποια μονάδα κλείσαμε, αυτές οι μονάδες δεν ήταν να κλείσουν γιατί είχε περάσει ο χρόνος λειτουργίας τους; Έκλεισαν γιατί είχε λήξει ο χρόνος λειτουργίας τους, είναι γνωστή η αποστροφή μου στον κακό συνδικαλισμό που σιχαίνομαι σαν εσάς για να τελειώνουμε, δεν θα τρελάνετε εσείς τον ελληνικό λαό, εσείς οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ φέρατε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, και έχετε και τα μούτρα να βγαίνετε στην τηλεόραση. Εσάς δεν σας σέβομαι καθόλου και που σας βλέπω σας αποστρέφομαι” είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

“Με την επιλογή σας το 2013 εσείς κλείσατε τις μονάδες. Σκότωσαν κάποιον το 2014 και τους πιάσανε το 2019 και λένε δεν το κάναμε εμείς, αυτό λέει ο κ. Γεωργιάδης” κατέληξε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας