13:53 Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
eReportaz

Live:

Κορονοϊός: «Καμπανάκι» ΕΙΝΑΠ για αύξηση κρουσμάτων - Πάρτε μέτρα αυτοπροστασίας

Κορονοϊός: «Καμπανάκι» ΕΙΝΑΠ για αύξηση κρουσμάτων - Πάρτε μέτρα αυτοπροστασίας

Κορονοϊός: Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών και Πειραιώς μετά τη συνεχόμενη αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού το τελευταίο διάστημα και παράλληλα καλεί το υπουργείο Υγείας, έστω και την τελευταία στιγμή, να λάβει μέτρα στελέχωσης των νοσοκομείων


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 


Μάλιστα το ΔΣ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση ζητώντας από τους πολίτες «να εντείνουν τα μέτρα αυτοπροστασίας» και το υπουργείο Υγείας ζητά «να λάβει μέτρα στελέχωσης των νοσοκομείων».

Αναλυτικότερα το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ σημειώνει: «παρατηρώντας την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων Covid 19 στην κοινότητα και τον αυξανόμενο αριθμό νοσηλειών, καλεί τους πολίτες να εντείνουν τα μέτρα αυτοπροστασίας (μάσκες και εμβολιασμός) και καλεί παράλληλα το υπουργείο Υγείας, έστω και την τελευταία στιγμή, να λάβει μέτρα στελέχωσης των νοσοκομείων».

Παγώνη: Σημασία έχει να μην αυξηθούν οι «σκληροί» δείκτες

Την εκτίναξη της θετικότητας στα κρούσματα ασθενών που νοσούν από κορονοϊό σχολίασε  τις προηγούμενες ημέρες, η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη λέγοντας ότι είναι κάτι αναμενόμενο, αλλά αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι να μην αποτυπωθεί στους σκληρούς δείκτες της πανδημίας.

«Τα κρούσματα έχουν ανέβει. Είναι αναμενόμενο. Κινητικότητα υπάρχει, τουρισμός υπάρχει. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην έχουμε αύξηση βιοδεικτών, των θανάτων και των διασωληνωμένων» δήλωσε.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

           

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας