11:52 Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
eReportaz

Live:

Μάικλ Φελπς εναντίον «Λευκού Καρχαρία»: Ποιος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα (video)

Μάικλ Φελπς εναντίον «Λευκού Καρχαρία»: Ποιος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα (video)

Ο 28 φορές ολυμπιονίκης αναμετρήθηκε στη ταχύτητα με τον κυρίαρχο των θαλασσών σε ένα αγώνα όμως που… απογοήτευσε.

Μάλλον, οι περισσότεροι φανς του Μάικλ Φελπς είχαν άλλα πράγματα στο μυαλό τους ακούγοντας την είδηση ότι το ίνδαλμα τους θα αναμετρηθεί σε ζωντανή μετάδοση με ένα λευκό καρχαρία.

Ο εν λόγω αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (23/7), αλλά  ο Μάικλ Φελπς δεν αγωνίστηκε δίπλα δίπλα με έναν πραγματικό λευκό καρχαρία καθώς επρόκειτο για μια προσημείωση όπου επιστήμονες συγκέντρωσαν στοιχεία για την ταχύτητα που αναπτύσσει ένας λευκός καρχαρίας και τα ενσωμάτωσαν σε υπολογιστή, προκειμένου να πετύχουν ένα ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Αντιστοίχως, ο Μάικλ Φελπς φορούσε ένα ειδικό ολόσωμο μαγιό, το οποίο του επέτρεπε να γλιστρά στο νερό πιο εύκολα, ενώ φορούσε και ένα μονοπέδιλο, όμοιο με το πτερύγιο του καρχαρία.

Για την ιστορία ο καρχαρίας ήταν ο μεγάλος νικητής τερματίζοντας σε 36,1 δευτερόλεπτα και αφήνοντας δεύτερο τον Φελπς με 38,1.

Οι θεατές, πάντως, που περίμεναν με αγωνία εδώ και έναν μήνα για να δουν το μεγάλο γεγονός, όταν συνειδητοποίησαν ότι ο αγώνας δεν ήταν με πραγματικό καρχαρία,  απογοητεύτηκαν εκφράζοντας την οργή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης….ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

Διαβάστε ακόμη

          

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας