3:18 Παρασκευή 24 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Ντόναλντ Τραμπ: Θα πολεμήσω για τους χριστιανούς

Ντόναλντ Τραμπ: Θα πολεμήσω για τους χριστιανούς

Απευθυνόμενος χθες, Πέμπτη, σε ένα φόρουμ χριστιανικών ραδιοσταθμών στο Νάσβιλ, ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ  βάλθηκε να κολακέψει την κοινότητα των ευαγγελικών  χριστιανών, οι οποίοι αποτελούν στις Ηνωμένες Πολιτείες ένα εκλογικό σώμα – κλειδί αντιπροσωπεύοντας πάνω από το ένα τέταρτο του αμερικανικού εκλογικού σώματος.

«Έρχομαι ενώπιόν σας σαν φίλος, σύμμαχος και χριστιανός για να σας ζητήσω τη βοήθειά σας, την υποστήριξή σας και τις προσευχές σας γι’ αυτή τη χώρα», δήλωσε στη διάρκεια του φόρουμ National Religious Broadcasters, συγκρίνοντας το διακύβευμα των φετινών εκλογών με την Ημέρα της απόβασης των συμμάχων στη Νορμανδία και με τη μάχη των Αρδεννών και προσθέτοντας πως χρειάζεται η επέμβαση του Θεού για να σωθεί η χώρα.

«Στη διάρκεια της πρώτης θητείας μου, έδωσα μάχη για τους χριστιανούς περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο πρόεδρο προηγουμένως» και «θα πολεμήσω ακόμη περισσότερο για τους χριστιανούς», υποσχέθηκε εφόσον επιστρέψει στο Λευκό Οίκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για πρώτη φορά, πρώην πρόεδρος προσάγεται σε ποινική δίκη – Ο Ντόναλντ Τραμπ θα δικαστεί για την υπόθεση με την ηθοποιό ταινιών για ενηλίκους Στ. Ντάνιελς

Λευκός Οίκος: «Φρικτά και ανισόρροπα» τα σχόλια Ντόναλντ Τραμπ για Ρωσία και ΝΑΤΟ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας