12:29 Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024
eReportaz

Live:

Ο άντρας που ξεγέλασε το θάνατο: Πώς σώθηκε από κεραυνό

Ο άντρας που ξεγέλασε το θάνατο: Πώς σώθηκε από κεραυνό

Το δέντρο έσπασε και το αυτοκίνητο «λύγισε» κάτω από το συντριπτικό βάρος των κλαδιών.

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος. Ο Simon Somervail κατάφερε ως εκ θαύματος να γλιτώσει τη ζωή του αφού ένας κεραυνός προκάλεσε την πτώση ενός δέντρου στο σημείο που βρισκόταν δευτερόλεπτα πριν.

Το βίντεο, το οποίο είχε καταγραφεί από την κάμερα του αυτοκινήτου που βρισκόταν πίσω του, δείχνει τον Somervail να ανοίγει το αυτοκίνητό του που είναι σταθμευμένο κάτω από ένα δέντρο για να πάρει το πορτοφόλι του.

Στη συνέχεια άφησε το αυτοκίνητό του και ξαφνικά ένας κεραυνός χτύπησε δέντρο, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει πάνω στο αυτοκίνητό του.

Το δέντρο έσπασε και το αυτοκίνητο «λύγισε» κάτω από το συντριπτικό βάρος των κλαδιών.

Αφού συνειδητοποίησε τι συνέβη, ο Somervail επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και έμεινε άφωνος από αυτό που αντίκρισε. «Άκουσα αυτό το κρακ, σαν έκρηξη, που δεν έχω ξανακούσει ή νιώσει ποτέ. Δεν ξέρω αν θα είχα τραυματιστεί αν ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο ή δίπλα του».

@dailymail MIND-BLOWING moment a driver CHEATED DEATH when a lightning strike EXPLODED the tree beside his car. #fyp #lucky #nearmiss #lightning #australia #sydney ♬ original sound – Daily Mail

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας