Ο Τότσικας μιλά σε βίντεο για τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα του

Ο Τότσικας μιλά σε βίντεο για τη διαφορά ηλικίας με τη γυναίκα του

Ο Αποστόλης Τότσικας ήταν καλεσμένος στε γνωστή εκπομπή και μίλησε για την ερώτηση που δεν του αρέσει καθόλου να του κάνουν οι δημοσιογράφοι.

Ο ηθοποιός το πρωί της Τρίτης παραχώρησε συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων μίλησε για τη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη, με την οποία είναι παντρεμένος τα τελευταία πέντε χρόνια. Ο ίδιος τόνισε πως θεωρεί τις σχετικές αναφορές ρατσιστικές, και μάλιστα σε μια εκπομπή που είχε πάει παλαιότερα δεν είχε φύγει με την καλύτερη διάθεση, εξαιτίας παρόμοιων ερωτήσεων που του είχαν κάνει.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε χαρακτηριστικά: «Πολλοί λέγανε για τη σχέση σου με τη Ρούλα ότι αυτή η διαφορά ηλικίας δεν θα βοηθούσε ώστε να δέσει αυτή η σχέση…», με τον Αποστόλη Τότσικα να απαντά: «Κουράστηκα ήδη…».

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Ήταν μια ανασφάλεια δική της, όμως, επειδή το άκουγε από τους άλλους…». Ο ηθοποιός τότε της είπε: «Δεν το άκουσε ποτέ, ούτε εγώ το άκουσα ποτέ. Μόνο μια φορά ειπώθηκε σε μια εκπομπή και το θεώρησα πολύ λάθος και ρατσιστικό. Και δεν έφυγα από αυτή την εκπομπή με τις καλύτερες διαθέσεις. Αλλά ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εμένα δεν με ενδιαφέρει, είμαι με τον άνθρωπό μου…».

 

Ο Αποστόλης Τότσικας ξεκαθάρισε πως δεν δέχεται τα σχόλια και τις ερωτήσεις σχετικά με τη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη.

 

Σχόλια