11:00 Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

Πάτρα: Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας (Βίντεο - Φώτο)

Πάτρα: Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας (Βίντεο - Φώτο)

Πάτρα: Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι έρευνες για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα καθώς οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών Αττικής που χειρίζονται την υπόθεση συνεχίζουν την εξέταση εμπλεκόμενων μεταξύ των οποίων και συγγενικά πρόσωπα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η μητέρα την Ρούλας Πισπιρίγκου προσήλθε πριν λίγο στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας για να καταθέσει, ενώ παράλληλα σήμερα Οπως πρώτη αποκάλυψε η εφημερίδα “ΜΠΑΜ” το πόρισμα των δύο έμπειρων ιατροδικαστών για την υπόθεση της Πάτρας κατατέθηκε σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Καρακούκης και Καλόγρηας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.

 

Μάλιστα στο πόρισμα που κατατέθηκε το πρωί της Δευτέρας, αναλύουν πως το μοτίβο του δράστη ήταν το ίδιο και στις δύο περιπτώσεις. Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας οφείλεται σε ασφυξία.

Αυτό το κοινό στοιχείο δείχνει τον δρόμο για ασφαλή συμπεράσματα όσον αφορά την αιτία θανάτου, η οποία φαίνεται επίσης να είναι κοινή και στα δύο κοριτσάκια και να προέρχεται από εξωγενή παράγοντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΜΠΑΜ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας