7:47 Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Σφραγίζει η πολεοδομία το παράνομο νεκροταφείο στα Καλύβια - Τι λένε ο ιερέας και ο δικηγόρος του (βίντεο)

Σφραγίζει η πολεοδομία το παράνομο νεκροταφείο στα Καλύβια - Τι λένε ο ιερέας και ο δικηγόρος του (βίντεο)

Προθεσμία 30 ημερών έδωσε σήμερα η πολεοδομία στον ιερέα  Δημήτρη Ράικο να νομιμοποιήσει το οίκημα που στεγάζεται το παράνομο νεκροταφείο στα Καλύβια , αλλιώς αυτό θα σφραγιστεί.

Ρεπορτάζ: Νίκος Νικολετάκης

Η “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” παρουσίασε έρευνα στην οποία γίνεται αναφορά σε τρία μεγάλα μαιευτήρια τα οποία , έστελναν τους άτυχους γονείς που ήθελαν να θάψουν τα αγγελούδια τους σε  συγκεκριμένα γραφεία κηδειών και αυτά με τη σειρά τους φρόντιζαν για την ταφή στο παράνομο νεκροταφείο. Το πρωί υπαλλήλοι του Δήμου και της Πολεοδομίας,βρέθηκαν στον χώρο και κατέγραψαν τα παράνομα οικήματα.  Ο παλαιοημερολογίτης ιερέας μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” για την εξέλιξη αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεκροταφείο στα Καλύβια: Πασίγνωστα μαιευτήρια πίσω από τη «φάμπρικα» με τις παράνομες ταφές!

Παράνομο νεκροταφείο – Συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας: Πήγαν να θάψουν το μωρό μας σε λάκκο με νερά – Τι λέει ο γιος του ιερέα (βίντεο)

 


Στο ereportaz.gr μίλησε ο δικηγόρος του ιερέα Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφαση της Πολεοδομίας. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο πατέρας Δημήτρης είχε οικονομικό όφελος από τις ταφές που έκανε εκεί.

“Δεν ήταν νεκροταφείο αυτό. Ένα οικόπεδο παρατημένο ήταν….Θα κινηθώ νομικά… Θέλω να πάρουμε το μωρό από εκεί να ταφεί κανονικά και να δούμε ποιος ευθύνεται για όλα αυτά και να πάρει αυτό που του αξίζει…”είπε χαρακτηριστικά ένας γονέας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας