13:13 Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

"Τo know us better" πάρτι του Κασσελάκη μετά την ολοκλήρωση του επεισοδιακού 4ου Συνεδρίου

"Τo know us better" πάρτι του Κασσελάκη μετά την ολοκλήρωση του επεισοδιακού 4ου Συνεδρίου

Σε ένα to know us better πάρτυ προσκαλεί ο Στέφανος Κασσελάκης την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ολοκλήρωση του επεισοδιακού 4ου Συνεδρίου του κόμματος.

Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 20:30 στο γνωστό μπαρ – κλαμπ του κέντρο της Αθήνας, Kuko’s The bar. Απώτερος σκοπός του προέδρου Κασσελάκη να βάλει τέλος στο εμφυλιακό κλίμα που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες και να φέρει την σύμπνοια και την ηρεμία στο κόμμα γιατί βλέπει πως έτσι «το καρό δεν κυλάει».

Άλλωστε μετά την ομόφωνη απόφαση των συνέδρων να μην πάει τελικά το κόμμα ξανά σε εκλογές προέδρου, ο Κασσελάκης θα πρέπει να τα βρει ξανά με τους συντρόφους που στάθηκαν στο πλευρό της Όλγας Γεροβασίλη, καθώς βλέπει πως δεν μπορεί να οδηγηθεί το κόμμα έτσι σε ευρωεκλογές.

Ενδιαφέρον φυσικά θα έχει να δούμε ποιοι τελικά αποδεχτούν την πρόταση του προέδρου Κασσελακη για ποτό. Θα πάει άραγε η Όλγα Γεροβασίλη στην παρέα του Στέφανου ή θα προτιμήσει τα τσίπουρα που πίνει συνήθως με τον «ιστορικό ηγέτη» Αλέξη και τον Άλεκο Φλαμπουράρη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γεροβασίλη: Το συνέδριο αποφάσισε να συνεχίσουμε ως έχουμε – Επιμένω ότι ο πρόεδρος πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά

Η πρώτη ανάρτηση Κασσελάκη μετά το συνέδριο: Αντεπίθεση τώρα, απέναντι σε ό,τι σε καίει, σ’ ό,τι σου τρώει την ψυχή.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας