4:15 Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Ζαούτης: «Το 90% των θυμάτων είναι ανεμβολίαστοι - Μοναδικό μας όπλο το εμβόλιο»

Ζαούτης: «Το 90% των θυμάτων είναι ανεμβολίαστοι - Μοναδικό μας όπλο το εμβόλιο»

Ζαούτης: «Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε πως το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό και ασφαλές», συμπλήρωσε. Για τον εμβολιασμό και τα μέτρα προστασίας έναντι του κορονοϊού, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης. Τόνισε πως «ο εμβολιασμός είναι το όπλο που έχουμε απέναντι στην πανδημία», επισημαίνοντας πως το 90% των θυμάτων είναι ανεμβολίαστοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Ερωτηθείς για τις περιπτώσεις μη τήρησης των μέτρων προστασίας, ο κ. Ζαούτης σχολίασε πως «δεν θα έπρεπε να κάνουμε σήμερα τη συζήτηση για τα μέτρα», εφόσον η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών είχε εμβολιαστεί κατά της COVID-19. Σημείωσε πως όσο περισσότεροι νέοι νοσούν, θα δούμε αναλογικά σοβαρά κρούσματα με νοσηλείες και δυστυχώς απώλεια ζωών.

Αναφορικά με τις επιφυλάξεις που διατυπώνουν κάποιοι για την ασφάλεια του εμβολίου, υπογράμμισε πως «δεν είναι πλέον νέο το εμβόλιο. Έχουν εμβολιαστεί με αυτό δισεκατομμύρια άνθρωποι». «Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε πως είναι αποτελεσματικό και ασφαλές», συμπλήρωσε.

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας