0:39 Τρίτη 28 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Ζώδια: Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει δυσκολίες στα επαγγελματικά

Ζώδια: Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει δυσκολίες στα επαγγελματικά

Η 1η Απριλίου θα μπει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι και τις 25 του μήνα και θα φέρει πολλές δυσκολίες και καθυστερήσεις στα επαγγελματικά, όπως και αναποδιές στις ερωτικές σχέσεις. Τη 2η ημέρα του Απριλίου η Σελήνη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα φέρει αξιόλογες ευκαιρίες στα οικονομικά των περισσότερων ανθρώπων. Θα ευνοήσει τα αισθηματικά η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα της 3ης Απριλίου.

Όμως η εύνοιά της θα είναι μικρή λόγω του ανάδρομου Ερμή. Στις 5 Απριλίου η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Κριού, όπου θα παραμείνει έως και τις 28 του μήνα. Το συγκεκριμένο αστρολογικό γεγονός προμηνύει έντονο σεξουαλικό πάθος και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες για τους άντρες και για τις γυναίκες Κριούς που επιδιώκουν να κάνουν μια νέα αρχή στην προσωπική τους ζωή με ένα καινούργιο άτομο. Ευοίωνη όψη μεταξύ Αφροδίτης – Πλούτωνα θα δημιουργηθεί την 6η ημέρα του Απριλίου. Αυτή την ημέρα θα ζήσουν συγκλονιστικές αλλά και ρομαντικές ερωτικές εμπειρίες τα άτομα και των δύο φύλων που έχουν κάποια μακροχρόνια σχέση συμβίωσης, αρραβώνα ή γάμο. Με τη Σελήνη στον Κριό στις 7/4 θα ολοκληρωθεί η εβδομάδα αγάπης και πάθους που θα κάνει τα ζευγάρια να ξεπεράσουν τις διαφωνίες τους.

 

Κριός Προσωρινά καλά τα οικονομικά σας

Στην ψυχή σας υπάρχουν τα παράπονά σας από τις αποτυχημένες συναναστροφές σας με κάποιους ανθρώπους που σας αδίκησαν. Δεν θα σας κάνει καλό η ενασχόλησή σας με το παρελθόν. Καλύτερα να μη γεμίσετε με οργή. Ό,τι πάθατε έγινε από τις δικές σας λανθασμένες επιλογές. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Πλησιάστε καλούς ανθρώπους για να τονωθεί η ψυχολογία σας. Προσέξτε γιατί μπορεί να ξεγελαστείτε από τα αξιόλογα έσοδά σας. Τα οικονομικά σας θα είναι προσωρινά καλά. Από τις 5 έως τις 28 του μήνα η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιό σας και θα προστατεύει την προσωπική ζωή σας. Στα ερωτικά σας αφήστε το πάθος σας να παρασύρει το ταίρι σας.

Φυτό: Αλλαμάντα

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Αίμα του Δράκου και Γρανάτης Ροζ

 

Ταύρος Αρπάξτε τις ευκαιρίες

Πιέζεστε ψυχολογικά για να τα προλάβετε όλα. Βλέπετε ότι υπάρχουν πολλές δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας, αλλά εσείς ασχολείστε συνέχεια με τα ενδιαφέροντά σας χωρίς να σκέφτεστε ότι μπορεί να κουραστείτε. Στο τέλος της εβδομάδας θα επικρατήσει μέσα σας η ικανοποίηση για τα θετικά αποτελέσματα που θα έχουν οι προσπάθειές σας. Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα σας μεταδίδει τη θετική του ενέργεια λίγες μέρες πριν συναντηθεί με τον Ουρανό. Αρπάξτε αμέσως τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν μπροστά σας. Η άνοδος των οικονομικών σας θα είναι μικρή, αλλά θα έχει μεγάλη διάρκεια αφού θα κρατήσει ολόκληρη την άνοιξη. Σταθερότητα θα υπάρξει στα αισθηματικά σας, παρά τα προβλήματα που θα σας δημιουργήσει ο/η σύντροφός σας.

Φυτό: Δίκταμο

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Κονιχαλκίτης και Ιόλιθος Βιολετί

 

Δίδυμοι Διασκεδάστε για  να εκτονωθείτε

Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Αυτή την εποχή ο σκοπός της ζωής σας θα είναι η ανθρώπινη επικοινωνία. Οι φιλίες όπως και οι δημόσιες σχέσεις θα αποτελέσουν πηγές έμπνευσης για τον νου σας. Όμως να μην ξεχνάτε ότι ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις οποιαδήποτε στιγμή. Να πάτε μαζί με την παρέα σας σε τόπους έντονης διασκέδασης για να εκτονωθείτε. Οι εισπράξεις σας δεν μπορούν να αυξηθούν πολύ. Η ακρίβεια θα σας ζορίσει λίγο, αλλά τα οικονομικά σας δεν θα σας απογοητεύσουν. Να μην πείτε όχι στο ταίρι σας αν σας προκαλέσει ερωτικά. Η διαχυτικότητά σας θα κάνει καλό στη σχέση σας ή στον γάμο σας.

Φυτό: Ορχιδέα Μπαμπού

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Οπάλιο Πράσινο και Ρυόλιθος Λευκός

 

Καρκίνος Δείξτε λίγη αδιαφορία

Στο πρόσφατο παρελθόν η ευαισθησία σας ήταν υπερβολική και σας πήγαινε συχνά σε στενόχωρες καταστάσεις. Έτσι απογοητευτήκατε από την ύπουλη συμπεριφορά των συνανθρώπων σας. Ο ανάδρομος Ερμής θα είναι στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, γι’ αυτό σε αυτή τη φάση θα έχετε πολύ δυναμισμό στις συναναστροφές σας με όλα τα άτομα που είναι κοντά σας. Έχετε πολλά έξοδα, αλλά θα τα καταφέρετε να τα πάτε καλά στα οικονομικά σας με την επιμονή σας. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας και θα προστατέψει την προσωπική ζωή σας. Δείξτε λίγη αδιαφορία στον/στη σύντροφό σας για να πάνε όπως θέλετε τα αισθηματικά σας.

Φυτό: Αλπινία Ροζ

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Ροδονίτης και Σελενίτης Λευκός

 

Λέων Κόψτε τις  σπατάλες

Θα επηρεαστείτε αρνητικά από το άγχος που θα έχετε σε όλες τις δραστηριότητές σας. Θα κουραστείτε ψυχολογικά και θα χρειαστείτε ανάπαυση. Σκεφτείτε με ηρεμία και θα βρείτε πολλούς τρόπους για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που θα υπάρξουν στα θέματα που σας απασχολούν. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Κριό και θα προκαλέσει την πρόοδο της εργασίας σας. Ευτυχώς θα γίνει μια αισιόδοξη αλλαγή στα οικονομικά σας. Θα φτάσετε στην ανάπτυξη των εσόδων σας μόνον αν κόψετε τις σπατάλες. Αγκαλιάστε το ταίρι σας σε ρομαντικές νύχτες πάθους και θα βελτιωθούν τα ερωτικά σας.

Φυτό: Γκλοριόζα Αναρριχόμενη

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Σερπεντίνης Κόκκινος και Χρυσοβήρυλλος

 

Παρθένος Αποφύγετε τους καβγάδες

Μια δύσκολη και κοπιαστική περίοδο θα βιώσετε γιατί ο Κρόνος θα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας και ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Έχετε απογοητευτεί κάπως από τις ανθρώπινες σχέσεις. Σας πρόδωσαν κάποια άτομα που τα είχατε εμπιστευτεί. Γνώριζαν μερικά μυστικά σας και έβαλαν λόγια πίσω από την πλάτη σας. Η προδοσία τους σάς σκλήρυνε και σας έκανε ανθεκτικούς ανθρώπους. Μην ανησυχείτε, θα σας πλησιάσουν αξιόλογα πρόσωπα που θα σας στηρίξουν. Τα έξοδα θα σας αναστατώσουν λίγο. Όμως τα οικονομικά σας θα αντέξουν στην πίεση της ακρίβειας. Να αποφύγετε πάση θυσία τους καβγάδες στα αισθηματικά σας.

Φυτό: Γαρδένια Ιασμινοειδής

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Γαγάτης και Χανκσίτης Πράσινος

 

Ζυγός Ευοίωνα τα έσοδα σας

Επικοινωνείτε άνετα με τους συνανθρώπους σας γιατί μιλάτε πολύ και λέτε ελεύθερα τη γνώμη σας, για όλα. Σας αρέσει η κοινωνική ζωή σας να έχει χιουμοριστικό ενδιαφέρον, όπως και βραδιές έντονης διασκέδασης. Αυτό το διάστημα θα νιώσετε ότι έχετε ανάγκη να μείνετε λίγες ώρες στη μοναξιά σας. Έτσι θα σκεφτείτε τι στα αλήθεια ζητάτε από τη ζωή σας. Ευοίωνη ανάπτυξη θα έχουν τα οικονομικά σας μέσα στην ακρίβεια της ανοιξιάτικης εποχής. Η Αφροδίτη θα είναι απέναντι από το ζώδιό σας από τις 5 έως τις 28 Απριλίου, γι’ αυτό αυξήστε τον χρόνο των συναντήσεών σας με τον/τη σύντροφο και θα φτιάξουν τα ερωτικά σας.

Φυτό: Χόγια Σαρκώδης

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Σμισθονίτης Ροζ και Πουρπουρίτης

 

Σκορπιός Διώξτε το άγχος σας

Βιώνετε μια ψυχολογική διέγερση λόγω του άγχους που έχετε και ψάχνετε στον εσωτερικό σας κόσμο για να ανακαλύψετε τις μυστικές πλευρές του εαυτού σας. Παρ’ όλα αυτά παίρνετε πολύ εύκολα από τους άλλους ανθρώπους την αρνητική ενέργεια που μεταδίδουν και μετά νιώθετε αδιαθεσία. Ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύς, γι’ αυτό θα μπορέσετε να απομακρύνετε την αρνητικότητα με απόπειρες χαλάρωσης και με υγιεινή διατροφή. Δεν θα έχουν αλλαγές τα οικονομικά σας. Θα μπείτε σε πολλά έξοδα λόγω της ακρίβειας, αλλά δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου. Δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα και κάντε κομπλιμέντα στο ταίρι σας, ακόμα και αν βρίσκεστε σε γάμο.

Φυτό: Ιβίσκος Βαριεγκάτα

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Χερντερίτης Πράσινος και Τανζανίτης

 

Τοξότης Ανανεώστε τα ερωτικά σας

Σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογική σας διάθεση αυτόν τον καιρό. Πάνω που θα ασχολείστε με τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα, θα αναστατώσουν τον νου σας οι ευδιάθετες σκέψεις σας για διασκέδαση. Το άγχος σας θα σας ενοχλήσει και θα σας εμποδίσει να χαρείτε όσο θα θέλατε. Ηρεμήστε με περιπάτους κοντά στη φύση. Προσωρινή κρίση θα περάσουν τα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη θα προστατέψει τα αισθηματικά σας, γιατί θα βρίσκεται στον Κριό και θα δημιουργήσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Επιδιώξτε την ερωτική ανανέωση της σχέσης σας ή του γάμου σας μαζί με τον/τη σύντροφό σας και θα ευτυχήσετε στην προσωπική σας ζωή.

Φυτό: Αρίσαρο

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Κιτρίνης Χέρκιμερ και Πρενίτης

 

Αιγόκερως Προσοχή στις συναναστροφές

Διώξτε μακριά σας την επιφυλακτικότητα που έχετε στις συναναστροφές σας με τους συνανθρώπους σας. Διασκεδάστε και κάντε περισσότερο χιούμορ. Ο Κρόνος θα είναι στους Ιχθύς και θα σας βάλει σε πολυσύνθετες σκέψεις. Στην ψυχοσύνθεσή σας υπάρχουν πολλές πνευματικές αναζητήσεις. Είστε ένα καλοσυνάτο άτομο που επιθυμεί να ανανεώσει τις γνωριμίες του. Αυτό θα συμβεί σιγά σιγά μέχρι το τέλος της άνοιξης. Η ακρίβεια δεν θα σας εμποδίσει να τα πάτε καλά στα οικονομικά σας. Συζητήστε πιο πολύ με το ταίρι σας για τα προβλήματα του δεσμού σας ή του γάμου σας (αν έχετε παντρευτεί) και θα προοδεύσουν τα αισθηματικά σας.

Φυτό: Χουέρνια Μακροκάρπα

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Χακμανίτης Ροζ και Φροντελλίτης

 

Υδροχόος Καλοτυχία στα οικονομικά σας

Στην περίπτωσή σας ισχύει ο σκληρός σύγχρονος κώδικας της ανθρώπινης συμπεριφοράς που λέει ότι όσο αδιαφορείς για ένα άτομο τόσο εκείνο θέλει να είναι κοντά σου. Εσείς δεν ασχολείστε με τα δικά σας πρόσωπα. Κοιτάζετε τη δική σας ζωή, αλλά ο κόσμος απορεί γιατί σας έχει μάθει αλλιώς. Καλοτυχία θα έχετε στα οικονομικά σας. Θα μπείτε σε μια νέα πορεία ανόδου των εσόδων σας. Η Αφροδίτη θα επηρεάσει με τη θετική ενέργειά της τον Πλούτωνα που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα σας κάνει να περιορίσετε τον εγωισμό σας για να σταματήσουν οι συγκρούσεις που έχετε με το ταίρι σας. Μόνον έτσι θα πάνε καλά τα ερωτικά σας.

Φυτό: Μικρός Κομήτης

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Πυρολουσίτης Μπλε και Θιβετιανό Τιρκουάζ

 

Ιχθύες Μακριά από τους κακοπροαίρετους

Η ηθική σας δεν αποτελεί προσόν στην επικοινωνία σας με τα σοβαροφανή πρόσωπα που σας πλησιάζουν με δόλο. Σας περιτριγυρίζουν άτομα αρνητικά με κακές διαθέσεις, γιατί επιδιώκετε νέες συναναστροφές χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες. Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από την αρνητική ενέργεια των κακοπροαίρετων ανθρώπων και θα τα πάτε θαυμάσια σε όλες τις ασχολίες σας. Αστάθεια θα έχουν τα οικονομικά σας, αλλά δεν θα πάθετε καμία ζημιά. Συγκρατήστε τη ζήλια σας, διότι μπορεί να σας παρασύρει σε μεγάλη κόντρα με τον/τη σύντροφό σας. Τα ερωτικά σας θα πάνε καλύτερα αν αποφύγετε τους τσακωμούς με το ταίρι σας.

Φυτό: Φακελωτή

Ζωδιακό Κρυστάλλινο Μενταγιόν: Αραγωνίτης Γαλάζιος και Κοβελλίτης

 

 

 

 

Ζώδια Θοδωρής Λιαρούτσος, Διευθυντής στην Εταιρεία Φιλοσοφικοί Κρύσταλλοι, Dr. Φυσιογνωμικής, Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας, Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας, Grand Master Γεμμολογίας, Grand Master Ψυχολογίας - Ψυχοθεραπείας του Χρώματος, Dr. Κρυσταλλικής Συμβουλευτικής, Grand Master Life Coaching, Συγγραφέας στις Εκδόσεις «Πύρινος Κόσμος». Επίλυση προβλημάτων τηλ.: 6972983887. Εισηγήσεις Ζωδιακών Κρυστάλλινων Μενταγιόν τηλ.: 210-8957751.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΙΑΡΟΥΤΣΟΣ: ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ – ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΑΝΟΙΞΗ 2024 – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ Α) ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Β) ΣΤΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΗ. ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ – ΤΗΛ.: 6972 983887

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας