21:06 Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024
eReportaz

Live:

Γιώργος Μπαρτζώκας για Κώστα Σλούκα: «Κάποιοι παίκτες δεν είναι τόσο θετικοί να ακούσουν» – ΒΙΝΤΕΟ

Γιώργος Μπαρτζώκας για Κώστα Σλούκα: «Κάποιοι παίκτες δεν είναι τόσο θετικοί να ακούσουν» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για πρώτη φορά για την αποχώρηση του Κώστα Σλούκα, τονίζοντας ξεκάθαρα πως δεν ήταν πρόθυμος να… ακούσει. Ο προπονητής του Ολυμπιακού σε συνέντευξη του στο eurohoops, ανέφερε αρχικά πως οι περισσότεροι πάικτες την περσινή σεζόν αξίωναν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ο καθένας με τον τρόπο του.

«Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Οι παίκτες θέλουν να παίζουν πολύ, να παίρνουν πολλές προσπάθειες και plays για τους ίδιους, να νιώθουν σημαντικοί. Εμείς πρέπει να πετύχουμε το τελευταίο, αλλά έχουμε παράλληλα να διαχειριστούμε το ίδιο το παιχνίδι. Η δουλειά μας είναι πάντα στην ίδια κατεύθυνση, άλλες φορές, πάντως, από διαφορετική αφετηρία. Πιστεύω στους χαρακτήρες και αν κάποιος είναι θετικός, θα ξεπεράσει και τις δυσκολίες» είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στη συνέχεια, έπειτα από σχετική ερώτηση, έγινε πιο συγκεκριμένος όσον αφορά τον Κώστα Σλούκα:

«Συζητούσαμε, όπως το έκανα με όλους τους παίκτες. Απλώς κάποιοι παίκτες είναι θετικοί στο να ακούσουν και άλλοι δεν μπορούν τόσο… Είναι θέμα προσωπικότητας και χαρακτήρα. Ξέρετε, ο κάθε παίκτης που έρχεται ως ένας ώριμος ενήλικας, δεν είναι εύκολο να αναδιαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Έχει κάποιες προσλαμβάνουσες από την παιδική ηλικία του, από την εφηβεία του, τον κύκλο των ανθρώπων που τον περιτριγυρίζουν και συχνά θέλουν να του λένε μόνο αυτά που θέλει να ακούσει. Με κάθε παίκτη υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας στη συνεργασία, η οποία μπορεί να πάει καλά ή και όχι. Αυτό συμβαίνει μέχρι και στην οικογένειά μας. Ακόμη και οι γάμοι, κάποιοι πάνε καλά και άλλοι όχι. Δεν είναι κανόνας πως θα γίνουμε κολλητοί με όλους όσους συνεργαζόμαστε. Πρέπει, όμως, όλοι να είμαστε στην ίδια σελίδα και να πηγαίνουμε προς την ίδια κατεύθυνση, διότι αλλιώς δημιουργείται πρόβλημα».

Τέλος σε ερώτηση αν έπειτα από το τέλος της περσινής χρονιάς είχε με τον Σλούκα κάποια κατ’ ιδίαν επικοινωνία για το θέμα της ανανέωσης, η απάντηση του ήταν μονολεκτική: «Όχι…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παπανικολάου: “Ο Ολυμπιακός θα φτάσει όσο ψηλά θα φτάσουν τα όνειρα του καθενός και η δίψα του για διάκριση”

Ολυμπιακός: Είπε το “ναι” η Ζάλγκιρις για τον Μπραζντέικις, παίρνει περίπου 500.000 ευρώ και ολοκληρώνεται η μεταγραφή

Πηγή: enikos.gr

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας