3:27 Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Ζώδια: Η ευοίωνη πορεία του Σκορπιού

Ζώδια: Η ευοίωνη πορεία του Σκορπιού

Η ευοίωνη πορεία του Σκορπιού

Εντάσεις θα φέρει η Σελήνη αυτής της περιόδου στα αισθηματικά των πιο πολλών ανθρώπων όλων των ζωδίων. Τα καβγαδάκια δεν θα λείψουν από τα ερωτικά των Σκορπιών, αλλά ευτυχώς δεν θα είναι επικίνδυνα. Η σύνοδος Άρη – Ήλιου θα αναστατώσει ψυχικά τους Σκορπιούς και θα τους βάλει σε πεσιμιστικές σκέψεις. Θα κλειστούν στον εαυτό τους για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους. Ευτυχώς η ευοίωνη όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα σταματήσει την εσωστρέφεια των ατόμων που ανήκουν ζωδιακά στον Σκορπιό. Κυρίως οι άνδρες Σκορπιοί θα αποκτήσουν τη θετική ενέργεια που χρειάζονται για να βαδίσουν στον δρόμο της αισιοδοξίας. Αλλά και οι γυναίκες του ζωδίου θα πάρουν φόρα και θα προχωρήσουν με δυναμισμό προς ένα ευοίωνο μέλλον.

Κριός Προσέξτε τα οικονομικά

Δώστε απλόχερα τη βοήθειά σας στους συνανθρώπους σας. Ανοίξτε την καρδιά σας περισσότερο στα δικά σας άτομα γιατί σας χρειάζονται. Μη νοιάζεστε για τις στενοχώριες των αρνητικών προσώπων γιατί θα σας τη φέρουν. Ο Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο. Μικρή άνοδος θα φανεί στα επαγγελματικά σας. Προσέξτε γιατί τα αυξημένα έσοδα των οικονομικών θα είναι προσωρινά. Αν θέλετε να φουντώσει το πάθος στα ερωτικά σας να φλερτάρετε πιο πολύ.
Φυτό: Κράταιγος
Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Ρουμπίνι Αστέρι με Πρενίτη.

Ταύρος Καλύψτε τις ανάγκες σας

Αφήστε την αυτοπεποίθησή σας να σας πάει στις επιτυχίες των ονείρων σας. Ασχολείστε με πολλές δραστηριότητες που απαιτούν από εσάς να αφιερώσετε πολύ χρόνο. Καλύψτε μόνο τις προσωπικές σας ανάγκες. Ο Ουρανός επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής σας πότε θετικά και πότε αρνητικά. Ανάπτυξη θα έχουν τα οικονομικά σας. Πολιορκήστε το άτομο που σας αρέσει οι αδέσμευτες/αδέσμευτοι. Όσοι/όσες βρίσκεστε σε σχέση ή σε γάμο αποκαλύψτε όλα τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας.
Φυτό: Κνίκος
Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Πράσινος Χιουλανδίτης με Ζουλτανίτη

Δίδυμοι Η μεγαλοψυχία σας δυναμώνει

Διώξτε το άγχος σας με τη δύναμη του νου σας. Συγχωρήστε όλους τους ανθρώπους που θα σας πικράνουν αυτή την περίοδο. Η μεγαλοψυχία σας μπορεί να φτιάξει τη διάθεσή σας. Σας περιτριγυρίζουν επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα σας φέρουν περίφημες εισπράξεις. Τα έξοδά σας δεν θα είναι υπερβολικά. Οι παντρεμένοι/παντρεμένες βάλτε το χιούμορ σας στις ερωτικές συνευρέσεις που θα κάνετε με τον/τη σύζυγό σας. Οι αδέσμευτοι/αδέσμευτες διασκεδάστε με το άτομο που ποθείτε.
Φυτό: Λυκίσκος
Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Κληβελαντίτης με Ροζ Κυανίτη

Καρκίνος Τονώστε την ψυχολογία σας

Δυστυχώς η απαισιοδοξία θα κυριέψει τις σκέψεις σας. Χαλαρώστε όσο μπορείτε. Ο Ήλιος και ο Άρης θα είναι στον Σκορπιό και θα σας κάνουν να βρείτε νέους τρόπους ψυχαγωγίας για να αντέξετε την ψυχολογική πίεση των προβλημάτων σας. Μετριότητα θα επικρατήσει στα οικονομικά σας. Τα έξοδά σας δεν θα αφήσουν σε ησυχία την εργασία σας. Στα αισθηματικά σας να μην παίρνετε τοις μετρητοίς τα λόγια του/της συντρόφου σας. Τα ερωτικά σας κινδυνεύουν από τα λάθη της συμπεριφοράς σας.
Φυτό: Ύσσωπος
Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Ροζ Λεπιδόλιθος με Μπλε Φεγγαρόπετρα

Λέων Το πείσμα σάς δίνει κουράγιο

Απογοητευτήκατε γιατί κυνηγήσατε υψηλούς στόχους στην κοινωνική σας ζωή και δεν έχετε αποκτήσει ακόμα τα αποτελέσματα των προσδοκιών σας. Κουραστήκατε ψυχολογικά. Πεισμώστε και σε λίγο καιρό θα τα καταφέρετε. Περιορίστε τα επαγγελματικά σας ανοίγματα. Μετριότητα θα υπάρξει στα κέρδη σας. Στα αισθηματικά σας η Αφροδίτη θα σας φέρει καλοτυχία. Οι καβγάδες σας με το ταίρι σας θα δημιουργήσουν συνθήκες έντονου ερωτικού πάθους στον γάμο σας ή στον δεσμό σας.
Φυτό: Χρυσόβεργα
Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Χρυσαφένιος Τηκτίτης με Λαδί Απατίτη

Παρθένος Θετικές σκέψεις

Μπείτε με τον νου σας σε μια ωφέλιμη ενδοσκόπηση εντοπισμού των λαθών σας. Έτσι θα προκαλέσετε την αυτοβελτίωσή σας. Ψυχοσωματική κόπωση θα σας βγει μέσα σε αυτή την περίοδο, αλλά θα συνέλθετε σύντομα. Τα έξοδά σας θα εμποδίσουν τη μεγάλη ανάπτυξη των επαγγελματικών σας. Ο Ερμής θα είναι στον Τοξότη και αυτό σημαίνει τον ερχομό της πλήξης στα αισθηματικά σας. Καθιερώστε τις εκπλήξεις και τις ρομαντικές βραδιές στα ερωτικά σας και όλα θα στρώσουν.
Φυτό: Γωλθερία
Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Πυρολουσίτης Μαύρος με Επίδοτο

Ζυγός Μακριά από τοξικότητα

Αυτόν τον καιρό θα σας πλησιάσουν αρνητικά πρόσωπα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αρχίστε να απομακρύνεστε από τους κακοπροαίρετους ανθρώπους. Αρχίστε να προβάλλετε τη ρητορική σας ικανότητα και θα γνωρίσετε καλοσυνάτα άτομα που θα σας προσφέρουν τη συμπαράστασή τους. Ανάπτυξη θα φανεί στα κέρδη των επαγγελματικών σας. Η Αφροδίτη θα αναστατώσει την καθημερινότητα των αισθηματικών σας. Οι συχνές ερωτικές συναντήσεις με το ταίρι σας είναι απαραίτητες για εσάς.
Φυτό: Χρένο
Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Σουγκιλίτης Ροζ – Βιολετί με Πορτοκαλί Νεφρίτη

Σκορπιός Καλοτυχία στα αισθηματικά

Απαλλαγείτε από την ψυχολογική κρίση που θα σας ζορίσει αυτή την περίοδο. Φερθείτε αυθόρμητα σε όλους τους συνανθρώπους σας και κάντε καλές πράξεις. Διασκεδάστε έντονα με τα κοντινά σας άτομα και ξεχάστε τις σκοτούρες σας. Μετριότητα θα κυριαρχήσει στα οικονομικά σας. Τα επαγγελματικά σας δεν θα πάρουν την κάτω βόλτα παρά τα υπερβολικά σας έξοδα. Ρέντα θα έχετε στα αισθηματικά σας. Ο Ήλιος και ο Άρης θα αυξήσουν τη σεξουαλικότητά σας.
Φυτό: Μακλούρα
Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Ατλαντασίτης με Μωβ Τοπάζι

Τοξότης Λίγη ακόμα υπομονή…

Κουραστήκατε από τις συνεχείς προσπάθειες που κάνετε για να βελτιώσετε τις συνθήκες της διαβίωσής σας. Πάψτε να έχετε ανυπομονησία σε ό,τι κάνετε. Η μοίρα θα σας φέρει τις αξιοθαύμαστες ευκαιρίες που περιμένετε. Αξιόλογα θα γίνουν πολύ σύντομα τα κέρδη της εργασίας σας. Ο Ερμής στο ζώδιό σας θα σας φέρει μια χαρμόσυνη γνωριμία αν δεν έχετε κάποιο δεσμό. Όσοι/όσες είστε σε σταθερή σχέση ή σε γάμο αφήστε το σεξουαλικό πάθος σας να σας απαλλάξει από τη ρουτίνα.
Φυτό: Πλουμέρια
Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Πράσινος Αμέθυστος με Κίτρινο Τοπάζι

Αιγόκερως Αποφύγετε τους καβγάδες

Αναπαυθείτε και ταυτόχρονα εγκαταλείψτε την καθημερινή διευθέτηση των υποχρεώσεών σας ώσπου να νιώσετε ότι έχετε ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις σας. Το τρίγωνο Ήλιου – Άρη – Ποσειδώνα θα σας κάνει να αποκτήσετε τον έλεγχο των εσόδων και των εξόδων σας, και έτσι όλα θα πάνε θαυμάσια στα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας θα ευτυχήσετε μόνο αν βάλετε στις προτεραιότητές σας τις σεξουαλικές συνευρέσεις με τον/τη σύντροφό σας. Οι τσακωμοί μπορούν να φέρουν μεγάλους μπελάδες στην ερωτική σας ζωή.
Φυτό: Δρακοντία
Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Καπνώδες Τοπάζι με Λαδί Χιαστόλιθο

Υδροχόος Επιλέξτε με τη διαίσθησή σας

Παρεξηγήσεις θα φέρουν στη ζωή σας τα κουτσομπολιά κάποιων κοντινών σας ατόμων. Τα λόγια που λένε για εσάς θα σας αναστατώσουν. Πιο καλά να επιλέξετε διαισθητικά τα άτομα που συναναστρέφεστε. Σε τροχιά ανόδου θα βρεθούν τα οικονομικά σας αν αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Στα αισθηματικά σας δεν θα διώξετε τα εμπόδια μόνο με το σεξουαλικό σας ταπεραμέντο. Θα χρειαστείτε και τον ρομαντισμό σας για να πετύχετε αυτό που θέλετε.
Φυτό: Καρδάμωμο
Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Μπλε Οπάλιο με Πράσινο Ζαφείρι

Ιχθύες Ευχάριστες εκπλήξεις

Βάλτε στην άκρη τον εγωισμό σας και θα τα πάτε καλά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Έχετε πολλά προσόντα που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στην επίλυση των προβλημάτων σας. Τα έξοδα δεν θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ο Άρης θα επηρεάσει θετικά τον Ποσειδώνα, γι’ αυτό τα ερωτικά σας θα φτιάξουν. Διεκδικήστε με πάθος ό,τι ποθείτε στα αισθηματικά σας και θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις.
Φυτό: Ακακία
Κρυστάλλινο Ζωδιακό Μενταγιόν: Μπλε Ιόλιθος με Λιλά Στιχτίτη


Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί


 

*Θοδωρής Λιαρούτσος, Θοδωρής Λιαρούτσος, Διευθυντής στην Εταιρεία Φιλοσοφικοί Κρύσταλλοι, Dr. Φυσιογνωμικής, Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας, Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας, Grand Master Γεμμολογίας,
Grand Master Ψυχολογίας – Ψυχοθεραπείας του Χρώματος, Dr. Κρυσταλλικής Συμβουλευτικής, Grand Master Life Coaching, Συγγραφέας στις Εκδόσεις «Πύρινος Κόσμος». Επίλυση Προβλημάτων, τηλ.: 210-8957751 –  Τηλ.: 6972983887

Ζώδια Θοδωρής Λιαρούτσος, Διευθυντής στην Εταιρεία Φιλοσοφικοί Κρύσταλλοι, Dr. Φυσιογνωμικής, Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας, Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας, Grand Master Γεμμολογίας, Grand Master Ψυχολογίας - Ψυχοθεραπείας του Χρώματος, Dr. Κρυσταλλικής Συμβουλευτικής, Grand Master Life Coaching, Συγγραφέας στις Εκδόσεις «Πύρινος Κόσμος». Επίλυση προβλημάτων τηλ.: 6972983887. Εισηγήσεις Ζωδιακών Κρυστάλλινων Μενταγιόν τηλ.: 210-8957751.

Θοδωρής Λιαρούτσος, Διευθυντής στην Εταιρεία Φιλοσοφικοί Κρύσταλλοι, Dr. Φυσιογνωμικής, Grand Master Ψυχολογικής Αστρολογίας, Grand Master Δημοσιογραφικής Αστρολογίας, Grand Master Γεμμολογίας, Grand Master Ψυχολογίας – Ψυχοθεραπείας του Χρώματος, Dr. Κρυσταλλικής Συμβουλευτικής, Grand Master Life Coaching, Συγγραφέας στις Εκδόσεις «Πύρινος Κόσμος». Επίλυση προβλημάτων τηλ.: 6972983887. Εισηγήσεις Ζωδιακών Κρυστάλλινων Μενταγιόν τηλ.: 210-8957751.

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας