1:33 Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Μεσολόγγι: Σοκ - Ο κρεοπώλης κάλεσε στο τηλέφωνο τον Μπάμπη Κούτσικο, ενώ ήταν νεκρός - Ποιος ο λόγος

Μεσολόγγι: Σοκ - Ο κρεοπώλης κάλεσε στο τηλέφωνο τον Μπάμπη Κούτσικο, ενώ ήταν νεκρός - Ποιος ο λόγος

Οι αρχές συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις έρευνες για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου προκειμένου να προσδιορίσουν τα κίνητρα του εγκλήματος, εάν συμμετείχε και άλλο άτομο στη δολοφονία του, ενώ δεν έχουν σταματήσει να αναζητούν και την καραμπίνα του θύματος.

Το όπλο θεωρείται σημαντικότατο στοιχείο από τις αρχές, αφού θα διαπιστωθεί αν ήταν αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 31χρονου.

Παράλληλα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τα δυο κινητά του θύματος, καθώς και ενός ακόμη προσώπου από την παρέα του Μεσολογγίου.

Ειδικότερα, από την άρση του απορρήτου στο κινητό του κρεοπώλη εντοπίστηκε ένα εύρημα που αλλάζει τα δεδομένα. Σύμφωνα με το Star την επόμενη μέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη, στις 5 Ιανουαρίου και ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες, ο 50χρονος πραγματοποίησε τρις κλήσεις, από τις 15:30 έως τις 15:40 το μεσημέρι.

Η μια κλήση ήταν προς λάθος νούμερο, καθώς είχε βάλει ένα ψηφίο περισσότερο και οι άλλες δυο προς τον άτυχο Μπάμπη.

Τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι δυο. Ο κρεοπώλης είτε ήθελε να αποπροσανατολίσει τις αρχές δείχνοντας ότι ενδιαφέρεται για τον Μπάμπη, είτε ήθελε να επιβεβαιώσει ότι το κινητό του θύματος ήταν απενεργοποιημένο.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το κινητό του Μπάμπη Κούτσικου δεν μπορούσε να απενεργοποιηθεί με ένα κουμπί, αφού χρειαζόταν αναγνώριση προσώπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα κτηνωδία: Πυροβόλησαν και σκότωσαν σκύλο στην Κατερίνη – Πάνω από 30 σκάγια στο σώμα του

ΕΛ.ΑΣ.:Ο σύζυγος πυροβόλησε τη γυναίκα στον Κολωνό – Πλούσια η εγκληματική δράση του

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

  

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας