3:05 Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Γιάνης Βαρουφάκης από Βόλο «Η Ελλάδα δεν είναι βιώσιμη»

Γιάνης Βαρουφάκης από Βόλο «Η Ελλάδα δεν είναι βιώσιμη»

Στον Βόλο βρέθηκε ο Γεν. Γραμματέας του ΜΕΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης με υποψήφιους ευρωβουλευτές με την ενωτική πρωτοβουλία ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά.

Ο κ. Βαρουφάκης σε δηλώσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Η Ελλάδα δεν είναι βιώσιμη. Παραδόθηκε σε μία πολεμοχαρής καταρρέουσα παρακμάζουσα Ε.Ε., η οποία έχει καταντήσει την Ευρώπη μας την πιο πλούσια και πολιτισμένη ήπειρο, στην πιο ανόητη και επικίνδυνη ήπειρο παγκοσμίως».

Έκανε επίσης λόγο για μια χώρα που έχει παραδοθεί σε 5-6 ολιγάρχες, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο lng , υποστηρίζοντας ότι «Σκεφτείτε ότι θα φέρνουν από τις ΗΠΑ υγροποιημένο φυσικό αέριο, το μισό θα το καίνε στο δρόμο για να το φέρουνε για να έρθουν εδώ και να θέσουν σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων, όταν θα έπρεπε αντί για Lng να επενδύσουμε σε πράσινες μορφές ενέργειας, σε πράσινο υδρογόνο, που όταν καίγεται παράγει καθαρό νερό».

Ο ίδιος δεσμεύτηκε όπως είπε ότι «Να πάμε εκεί – Ευρωβουλή, να σας προστατεύσουμε, παίρνοντας εσωτερικές πληροφορίες για όσα σχεδιάζονται εναντίον σας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κ. Μητσοτάκης: Κοινωνικό και εθνικό πρόβλημα το δημογραφικό – Δύσκολο να πείσεις κάποιον να κάνει παιδί

Κ. Χατζηδάκης: Θέτουμε τις βάσεις για τη Θεσσαλία της επόμενης ημέρας

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας