2:48 Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Τρίκαλα: Μαθήτριες βρήκαν πορτοφόλι με 400€ και το παρέδωσαν στην αστυνομία - Η ευχαριστήρια επιστολή της ΕΛ.ΑΣ.

Τρίκαλα: Μαθήτριες βρήκαν πορτοφόλι με 400€ και το παρέδωσαν στην αστυνομία - Η ευχαριστήρια επιστολή της ΕΛ.ΑΣ.

Μαθήτριες βρήκαν πορτοφόλι με 400€ και το παρέδωσαν στην αστυνομία κάτι που δείχνει ότι παρόλο όσα αρνητικά περιστατικά γίνονται και λαμβάνουν δημοσιότητα που τους αξίζουν υπάρχουν ακόμη παιδιά με αξίες και ηθική. Η ευχαριστήρια επιστολή της ΕΛ.ΑΣ.

Δια της παρούσας ανακοίνωσης εκφράζονται δημοσίως ευχαριστίες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Τρικάλων προς τις μαθήτριες του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Τρικάλων: α) Τσιρέπα Στυλιανή του Σόλωνα – Παναγιώτη και β) Στρωματά Βασιλική Ευαγγελία του Αθανασίου, διότι ανηύραν και παρέδωσαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Τρικάλων, ανδρικό πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων ευρώ (400€) και διάφορα προσωπικά έγγραφα ημεδαπού πολίτη, ο οποίος μετά από άμεσες ενέργειες και αναζητήσεις της Υπηρεσίας, ενημερώθηκε και παρέλαβε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό και έγγραφα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Τρικάλων “ενέργειες σαν αυτή των εν λόγω μαθητριών, αποδεικνύουν πως το πιο πολύτιμο και σπουδαίο κομμάτι της κοινωνίας μας, η νεολαία, εξακολουθεί να διέπεται από αρχές, αξίες και ιδανικά και δύναται να αποτελέσει παράδειγμα μίμησης για το σύνολο των συμπολιτών μας. Η πράξη αυτή αποτελεί ελπιδοφόρο σημάδι πως παρά τα ολοένα αυξανόμενα περιστατικά και συμβάντα βίας, προερχόμενης από άτομα ή ομάδες της κοινότητας των ανηλίκων, η αλληλεγγύη και η έννοια για τον συνάνθρωπο είναι παρούσα. Τέλος, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας μας Γεώργιος Λιούρας, συγχαίρει προσωπικά τις ως άνω μαθήτριες, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς τους, διαβεβαιώνοντας ότι τόσο ο ίδιος, όσο και το σύνολο του προσωπικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Τρικάλων, διατελούν ανά πάσα στιγμή στη διάθεση τους για οποιοδήποτε θέμα άπτεται αρμοδιότητάς τους”.

Πηγή: TrikalaVoice.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναγερμός στο κέντρο: Κλειστή η Μητροπόλεως – Έλεγχος σε ύποπτο αντικείμενο

Χανιά: Νέο περιστατικό ακραίου μπούλινγκ -Χλεύασαν, έδειραν κι έβαλαν σακούλα στο κεφάλι 15χρονου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

  

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας