3:47 Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Κωνσταντίνα για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο: Έχω ζήσει βομβαρδισμούς, πυροβολισμούς, τανκς και αιχμαλωσία (Βίντεο)

Κωνσταντίνα για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο: Έχω ζήσει βομβαρδισμούς, πυροβολισμούς, τανκς και αιχμαλωσία (Βίντεο)

Η τραγουδίστρια, Κωνσταντίνα καλεσμένη της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον», την Τετάρτη 22 Μαΐου μίλησε για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο που έχει «χαραχτεί» μέσα της και περιέγραψε πώς βίωσε η ίδια και η οικογένειά της τα γεγονότα του πολέμου.

Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια, σπάνια επισκέπτεται την πατρίδα της: «Πηγαίνω πολύ σπάνια στην Κύπρο. Τα καλοκαίρια πηγαίνω, κάνω κάποια συναυλία και μένω και βλέπω τους δικούς μου. Τα αδέρφια μου είναι στην Κύπρο, η μαμά μου έχει “φύγει”, ο πατέρας μου είναι αγνοούμενος.

Τα λέμε συνέχεια αυτά, αλλά είναι κάτι που με στεναχωρεί όταν το συζητάω, όταν μπαίνουμε σε αυτά τα μονοπάτια. Όταν έχεις ζήσει τον πόλεμο, όταν τον αφηγείσαι είναι σαν να τον ζεις ξανά.

Ο πόλεμος, για τους πιο πολλούς, είναι απλά μια λέξη, αλλά είναι άλλο να το ζεις», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Όταν το ζήσεις, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολα μπορεί να ανταπεξέλθεις σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Βομβαρδισμοί, πυροβολισμοί, τανκς, αιχμαλωσία. Εντάξει, εγώ τα έχω ζήσει αυτά. Γι’ αυτούς που δεν τα έχουν ζήσει αυτά, δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο δύσκολες καταστάσεις είναι. Γι’ αυτό πρέπει να επιμείνουμε για την ειρήνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πίνακας ζωγραφικής» το Ζάππειο – Άνθισαν οι γιακαράντες στολίζοντας με το μοβ τους χρώμα τον Εθνικό Κήπο

Ο Στράτος Τζώρτζογλου απαντά στις φήμες χωρισμού από την Σοφία Μαριόλα (Βίντεο)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας