17:49 Σάββατο 15 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Πρώτη η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για 37η συνεχόμενη χρονιά

Πρώτη η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για 37η συνεχόμενη χρονιά

Πρώτη για 37η συνεχόμενη χρονιά στις φοιτητικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα αναδεικνύεται η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Πιο αναλυτικά, με ολοκληρωμένη την καταμέτρηση σε 60 Συλλόγους (περίπου το 30% των φοιτητικών Συλλόγων), η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ λαμβάνει αυτήν τη στιγμή ποσοστό της τάξης του 48%, το οποίο εκτιμάται ότι στην τελική ενσωμάτωση θα κυμανθεί γύρω στο 40%.

Με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, δεύτερη δύναμη αναδεικνύεται η ΠΚΣ με ποσοστό γύρω στο 20%, ενώ μάχη για την τρίτη θέση δίνουν ΠΑΣΠ και ΕΑΑΚ με ποσοστό της τάξεως του 5%. Σημειώνεται ότι η φοιτητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τα ιστορικά χαμηλά ποσοστά στις εκλογές των τελευταίων ετών, δεν κατάφερε να σχηματίσει ψηφοδέλτιο σε καμία σχολή της χώρας.

Οι φοιτητές έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση υπέρ των μεταρρυθμίσεων που υλοποιούνται στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καταδικάζοντας απερίφραστα αντιλήψεις και συμπεριφορές που ανήκουν στο παρελθόν.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα από τους Φοιτητικούς Συλλόγους στους οποίους έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση βρίσκονται στη σελίδα

Η ροή των αποτελεσμάτων ανανεώνεται διαρκώς και θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυρ. Μητσοτάκης – TikTok: Τα παπούτσια και η …”λύσσα” του Άδωνι Γεωργιάδη!

Στέφανος Κασσελάκης: “Δεσμεύομαι για επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στους δημόσιους υπαλλήλους”

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας