0:07 Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024
eReportaz

Live:

Σοκ - Στη δημοσιότητα βίντεο με τις γυναίκες ομήρους της Χαμάς (Προσοχή σκληρές εικόνες)

Σοκ - Στη δημοσιότητα βίντεο με τις γυναίκες ομήρους της Χαμάς  (Προσοχή σκληρές εικόνες)

Βίντεο σοκ πέντε γυναικών, μελών των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων (IDF), που απήχθησαν από την Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα στο Φόρουμ Ομήρων και Εξαφανισμένων Οικογενειών.

Το βίντεο, διάρκεια μόλις τριών λεπτών, καταγράφηκε από κάμερες σώματος που έφεραν οι ένοπλοι της Χαμάς.

Όπως θα δείτε το βίντεο το οποίο έχει πολύ σκληρές εικόνες οι τρομοκράτες της Χαμάς ακούγονται να λένε: «Εδώ, αυτά είναι τα κορίτσια που μπορούν να μείνουν έγκυες».

Οι γυναίκες πέντε τον αριθμό είναι σε άθλια κατάσταση στο πάτωμα με αίματα και δεμένες και μάλιστα το βίντεο είναι επεξεργασμένο και έχουν κοπεί σκηνές που είναι δυσβάσταχτες.

Πρόκειται για τις: Liri Albag, Karina Ariev, Agam Berger, Daniela Gilboa και Naama Levy οι οποίες είναι όμηροι των τρομοκρατών της Χαμάς για περισσότερες από 230 ημέρες (8 μήνες).

Αρχικά οι νεαρές όμηροι ήταν επτά, ωστόσο η Όρι Μέγκεντις διεισώθη από τους IDF, η Νόα Μαρτσιάνο βρέθηκε νεκρή στη Γάζα, ενώ οι υπόλοιπες πέντε βρίσκονται ακόμη σε κατάσταση ομηρίας.

Η ισραηλινή κυβέρνηση πρέπει να καθίσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σήμερα

«Κάθε νέα μαρτυρία για το τι συνέβη στους ομήρους αντανακλά την ίδια τραγική αλήθεια. Πρέπει να τους φέρουμε όλους πίσω στο σπίτι τώρα» δήλωσαν εκπρόσωποι των οικογενειών των Ισραηλινών ομήρων που κρατούνται μέχρι σήμερα από τον Χαμά.

«Το κράτος του Ισραήλ δεν μπορεί να αποδεχτεί μια πραγματικότητα όπου οι πολίτες του αισθάνονται συνεχώς ότι απειλείται η ζωή τους και υποφέρουν από αδυσώπητο φόβο και άγχος. Κάθε μέρα που περνά, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να φέρει τους ομήρους πίσω στο σπίτι – τους ζωντανούς για αποκατάσταση και τους δολοφονημένους για σωστή ταφή. Η ισραηλινή κυβέρνηση δεν πρέπει να χάσει άλλη στιγμή, πρέπει να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σήμερα!», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Προσοχή σκληρές εικόνες

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ερντογάν παίρνει την αρμοδιότητα να κηρύσσει επιστράτευση

Έρχεται ένα από τα πιο θερμά καλοκαίρια των τελευταίων ετών στην Ευρώπη

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας